AnaSayfa / Genel / Kahve falında fabrikada çalışmak

Kahve falında fabrikada çalışmak

Kahve falında fabrikada çalışmak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında fabrikada çalışmak gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında fabrikada çalışmak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında pamuk fabrikası görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalettir.

Kahve falında eski bir fabrika görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında un fabrikası görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çikolata fabrikası görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında fabrika sahibi olmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mal kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında fabrikaya gitmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuz fabrikası görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir