AnaSayfa / Genel / Kahve falında un fabrikası görmek

Kahve falında un fabrikası görmek

Kahve falında un fabrikası görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, aylık gelirinin artacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine alamet eder.

Kahve falında un fabrikası gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden veya tepki vermeden önce daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında un fabrikası görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir fabrika görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fabrika inşaatı görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay fabrikası görmek ticaretin önünün açılacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında demir fabrikası görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday fabrikası görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında boş fabrika görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fabrika görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir