AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir fabrika görmek

Kahve falında eski bir fabrika görmek

Kahve falında eski bir fabrika görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir fabrika gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın çevrenizle ilişkilerinizi sorgulayabilir, verdiğiniz ölçüde karşılık görüp görmediğiniz sorusuna cevap arayabilirsiniz.

Kahve falında eski bir fabrika görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski fabrika görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında fabrika inşaatı görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında fabrika kurmak yeni bir hayat kuracağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında fabrika yangın görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir fabrikası görmek mülk sahibi olacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına rivayet eder.

Kahve falında halı fabrikası görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata fabrikası görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir