AnaSayfa / Genel / Kahve falında fabrikaya gitmek

Kahve falında fabrikaya gitmek

Kahve falında fabrikaya gitmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kazancının günbegün artacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında fabrikaya gitmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir.

Kahve falında fabrikaya gitmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında çikolata fabrikası görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fabrika görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında büyük fabrika görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında fabrika sahibi olmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet eder.

Kahve falında deri fabrikası görmek şifa göreceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz fabrikası görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, bazen de rahat geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında et fabrikası görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir