AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk fabrikası görmek

Kahve falında pamuk fabrikası görmek

Kahve falında pamuk fabrikası görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında pamuk fabrikası gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanızla zor bir durum yaşayabilirsiniz, duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında pamuk fabrikası görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday fabrikası görmek dertlerine derman bulacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına tabir olunur.

Kahve falında fabrika yangın görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına işarettir.

Kahve falında çay fabrikası görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık fabrikası görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işarettir.

Kahve falında deri fabrikası görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fabrikada çalıştığını görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında fabrika sahibi olmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir