AnaSayfa / Genel / Kahve falında aptes alamamak

Kahve falında aptes alamamak

Kahve falında aptes alamamak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işarettir.

Kahve falında aptes alamamak gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Kahve falında alak suresinin okunduğunu görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında para üstünü alamamak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ala suresi okumak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ala inek görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında suda nefes alabilmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ekmek alamamak algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paranı alamamak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ala geyik görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir