AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşhaş ezmesi görmek

Kahve falında haşhaş ezmesi görmek

Kahve falında haşhaş ezmesi görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, kırılan kalplerin barışacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haşhaş ezmesi gördüyseniz:

  • İş hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında haşhaşlı börek görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalettir.

Kahve falında haşhaş görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında ezilmiş haşhaş görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı ekmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında haşhaş yemek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında haşhaşlı çörek görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Kahve falında siyah haşhaş görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında haşhaşlı hamur görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir