AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde temizlik yapmak

Kahve falında evde temizlik yapmak

Kahve falında evde temizlik yapmak yaşlılığında da rahat edeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında evde temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda dikkatli davranın.

Kahve falında evde temizlik yapmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine işarettir.

Kahve falında eski evde temizlik yapmak şansının bahtının açılacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına inanılır.

Kahve falında eve temizlik yapmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına yorulur.

Kahve falında ev temizlik yapmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında evi temizlik yapmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev temizliği yapmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında temizlik yapmak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede temizlik yapmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir