AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan okunurken beddua etmek

Kahve falında ezan okunurken beddua etmek

Kahve falında ezan okunurken beddua etmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, bahtının açık olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında ezan okunurken beddua etmek gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya tecrübeli kişilerden akıl alabilirsiniz.

Kahve falında ezan okunurken beddua etmek darlığa düşeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine inanılır.

Kahve falında oğluna beddua etmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalettir.

Kahve falında ezanın okunduğunu duymak daha büyük kazançlar elde edileceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide ezan okunduğunu duymak hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ezan okunmasını duymak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine alamet eder.

Kahve falında ezan okuyan köpek görmek kavgaların büyüyeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ezan okuyamamak açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ezan okunurken camiye gitmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir