AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadının gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında evli kadının gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında evli kadının gelinlik giydiğini görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına işarettir.

Kahve falında evli kadının gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz işlerin ortaya koyacağınız efora değmeme ihtimali var.

Kahve falında evli kadının gelinlik giydiğini görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına işarettir.

Kahve falında evli kadının beyaz gelinlik giymek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalettir.

Kahve falında evli kadının gelinlik giymek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giymek herkesin rahat edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında evli kadın gelinlik giymek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına işaret eder.

Kahve falında evli kadının gelinlikle görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında evli kadını gelinlikle görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir