AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken başka biriyle öpüşmek

Kahve falında evliyken başka biriyle öpüşmek

Kahve falında evliyken başka biriyle öpüşmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, çevresinin genişleyeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, yeni kararlar alınacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına işaret eder.

Kahve falında evliyken başka biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz tartışmalara girmemelisiniz.

Kahve falında eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında evli bir kadını başka bir erkekle görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka biriyle evli olduğunu görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sonuçtan memnun kalacağına inanılır.

Kahve falında başka erkekle evli olduğunu görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında evliyken başka biriyle öpüşmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini başkasiyla evli görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir