AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek

Kahve falında eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek

Kahve falında eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin başka biriyle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.

Kahve falında eşini başka biriyle evli görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında eşini başkasiyla evli görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına inanılır.

Kahve falında eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, dertleri biteceğine alamet eder.

Kahve falında evliyken başka biriyle öpüşmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, nefsine uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, ters giden olayların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında evliyken başka birini sevmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet eder.

Kahve falında başka erkekle evli olduğunu görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında evli birini başka biriyle evli görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir