AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya cenazesi görmek

Kahve falında evliya cenazesi görmek

Kahve falında evliya cenazesi görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, kazancın arttırılacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında evliya cenazesi gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında evliya cenazesi görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliyanın sesini duymak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine delalettir.

Kahve falında evliya eli görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, farklı şeyler deneyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyaya gitmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında evliya türbesini ziyaret etmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine işarettir.

Kahve falında evliyadan para almak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyadan yardım istemek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evliya mezar taşı görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir