AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyaya su vermek

Kahve falında evliyaya su vermek

Kahve falında evliyaya su vermek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet eder.

Kahve falında evliyaya su vermek gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen birisi çevrenizdedir.

Kahve falında evliyaya su vermek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliyadan su içmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalettir.

Kahve falında evliyanın elinden su içmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında evliyadan ekmek almak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında evliyayı ölmüş görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evliya kadın görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir evliya görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, hak yolundan ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında evliyadan yardım istemek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir