AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evliya görmek

Kahve falında bir evliya görmek

Kahve falında bir evliya görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında bir evliya gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında evliyanın elini öpmek güç ve kudret sahibi olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliyadan su içmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında evliya görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında evliya cenazesi görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, hayır dualarına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya birinin elini öpmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya ruhu görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya mezarlığı görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliya kabrini ziyaret etmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir