AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremde apartmanın yıkıldığını görmek

Kahve falında depremde apartmanın yıkıldığını görmek

Kahve falında depremde apartmanın yıkıldığını görmek yolunda gideceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, tatsız durumların yaşanacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında depremde apartmanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Konuyu yıpratmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında depremde apartmanın yıkıldığını görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkılan apartman görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkılan apartmanlar görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında apartman yıkıldığını görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında apartmanların yıkılmasını görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartmanın yıkıldığını görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında apartman yıkılmasını görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına delalet eder.

Kahve falında bir apartmanın yıkıldığını görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir