AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun apartman görmek

Kahve falında uzun apartman görmek

Kahve falında uzun apartman görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun apartman gördüyseniz:

  • Kişisel ani kararlar vermekten veya evde ani değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında uzun apartman görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına yorulur.

Kahve falında apartman temizlemek mutlu olacağına ve güleceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine delalettir.

Kahve falında inşaat apartman görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında apartman böceği görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında denizin içinde apartman görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartman çatısı görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında apartmandan düştüğünü görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir