AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya çelebiunin mezarını görmek

Kahve falında evliya çelebiunin mezarını görmek

Kahve falında evliya çelebiunin mezarını görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, fesada bulaşacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, onun zamanını çalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliya çelebiunin mezarını gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle ilişki kurabilirsiniz.

Kahve falında evliya çelebiunin mezarını görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında evliya çelebiyi görmek çok yorulacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine işarettir.

Kahve falında evliya çelebi görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında süleyman çelebiyi görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çelebi görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında evliya mezarları görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulur.

Kahve falında evliyaların mezarını görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliya mezarı kazmak çekilen yükün hafifleyeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir