AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide evliya görmek

Kahve falında camide evliya görmek

Kahve falında camide evliya görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında camide evliya gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler diğerlerine sizin yolunuzdan gitmekten başka bir seçenek bırakmayabilir.

Kahve falında camide evliya görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına işaret eder.

Kahve falında evliyadan dua istemek maddi açıdan çok zorlanılacağına, günahkâr olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliya ölüsü görmek artık rahat bir nefes alacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyaya gitmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına işarettir.

Kahve falında evliya sandukası görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında evliya ismi görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında türbe evliya görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında evliya hırkası görmek eş ve evlat sahibi olacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir