AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman yıkılmasını görmek

Kahve falında apartman yıkılmasını görmek

Kahve falında apartman yıkılmasını görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında apartman yıkılmasını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendinize yatırım yapın.

Kahve falında apartman yıkılmasını görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalet eder.

Kahve falında apartman yıkıldığını görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartman yıkılması görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkılan apartman görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında apartmanların yıkılmasını görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işarettir.

Kahve falında bir apartmanın yıkıldığını görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında apartmanın yıkıldığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında depremde apartmanın yıkıldığını görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, sözünde duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir