AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyada dua etmek

Kahve falında evliyada dua etmek

Kahve falında evliyada dua etmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zengin için yoksulluğa, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliyada dua etmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan veya ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında evliyaya dua okumak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyadan dua istemek işindeki verimliliğinin düşeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında evliya kabrinde dua etmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında evliyadan dua almak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, gönül yaralarının iyileşeceği yorulur.

Kahve falında evliyanın duasını almak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında evliya türbesinde dua etmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında evliyaya dua etmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyada dua etmek parasal anlamda rahat edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir