AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya için ağlamak

Kahve falında evliya için ağlamak

Kahve falında evliya için ağlamak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında evliya için ağlamak gördüyseniz:

  • Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

Kahve falında evliya için ağlamak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliya mezarında dua etmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliyadan yardım istemek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyanın dirildiğini görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Kahve falında evliya toprağı görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü evliya görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında evliyanın duasını almak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında evliya ruhu görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir