AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya olduğunu görmek

Kahve falında evliya olduğunu görmek

Kahve falında evliya olduğunu görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, karısının çok mutlu olacağına, ruhunun şifa bulacağına, işlerinin iyi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliya olduğunu gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında evliyanın elini tutmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliyaların kabrini görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliya kabri görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında evliyalarla konuşmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında evliya mezarı bulmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, her anlamda güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında evliyanın evini görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, insanların yolunu aydınlatacağına delalettir.

Kahve falında evliya sesi duymak sıkıntılı durumlar geçireceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında evliya türbesi görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir