AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyalarla konuşmak

Kahve falında evliyalarla konuşmak

Kahve falında evliyalarla konuşmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, mutluluğunun artacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, bilgilerle donanacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliyalarla konuşmak gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında evliyalarla konuşmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında evliyayla konuşmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında evliyadan el almak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyaya sarılmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyanın elini tutmak maddi kolaylığa ulaşacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında evliyanın dirildiğini görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliya yatırı görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, dileklerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyadan hediye almak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir