AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya kabri görmek

Kahve falında evliya kabri görmek

Kahve falında evliya kabri görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya kabri gördüyseniz:

  • Ya da ticari bir girişiminizi veya yaratıcılıkla ilgili bir işinizi başka bir önemli başlık nedeniyle ikinci plana atmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında evliya kabrini ziyaret etmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında evliya kabri görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına inanılır.

Kahve falında evliya kabrinde dua etmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında evliya kabrini görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evliyaların kabrini görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında evliyanın ölümünü görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evliya çelebiunin mezarını görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir