AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmandan bakmak

Kahve falında apartmandan bakmak

Kahve falında apartmandan bakmak anne baba duası alacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında apartmandan bakmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz ya da bağlantılarınız sinirlerinizi iyice yıpratmaya veya test etmeye başlamış olabilir.

Kahve falında apartmandan aşağı bakmak mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında apartmana bakmak maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında apartmandan bakmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartman inşaatı görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartmanı yıkamak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına delalettir.

Kahve falında apartmandan düştüğünü görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmanda kaybolmak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir