AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmandan düştüğünü görmek

Kahve falında apartmandan düştüğünü görmek

Kahve falında apartmandan düştüğünü görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, sorunlarını teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında apartmandan düştüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi üzebilirsiniz.

Kahve falında birinin apartmandan düştüğünü görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında apartmandan düştüğünü görmek yorulacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında apartman boşluğu görmek işlerin yeni kapılar açacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni apartmana taşınmak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine işaret eder.

Kahve falında bir apartmana girmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında apartman site görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında apartmanda kaybolmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, daha fazla para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında apartman yaptırmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir