AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliliği reddetmek

Kahve falında evliliği reddetmek

Kahve falında evliliği reddetmek enerjisini toplayacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, ona kol kanat gereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine alamet eder.

Kahve falında evliliği reddetmek gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, kitaplar veya sanatçılar ilginizi çekebilir.

Kahve falında evlilik teklifini reddetmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, hayırla yad etmeye tabir olunur.

Kahve falında evliliği reddetmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında iş teklifini reddetmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalettir.

Kahve falında ilişkiyi reddetmek can bulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi reddetmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından reddedilmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından reddedilmek maddi olarak zarar edileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine işarettir.

Kahve falında reddedilmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir