AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir apartman görmek

Kahve falında yeni bir apartman görmek

Kahve falında yeni bir apartman görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sorunların günden güne daha da artacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir apartman gördüyseniz:

  • Tamamlayamayacağınız işlere talip olmamalısınız.

Kahve falında yeni yapılmış apartmanlar görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında yeni apartman dairesi görmek iş hayatında rahat edileceğine, geleceğin güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni bir apartman görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni yapılmış apartman görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni apartmanlar görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeni apartmana taşınmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir apartmanda olmak çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına alamet eder.

Kahve falında apartman almak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir