AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli olup nişanlanmak

Kahve falında evli olup nişanlanmak

Kahve falında evli olup nişanlanmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında evli olup nişanlanmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Kahve falında evliyken nişanlandığını görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işarettir.

Kahve falında evli birinin nişanlandığını görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında evli birinin nişanlanması görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında evli olduğu halde nişanlanmak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, zinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlının evli olduğunu görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli biriyle nişanlanmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli olup nişanlanmak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında evli birini nişanlı görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir