AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli olduğu halde nişanlanmak

Kahve falında evli olduğu halde nişanlanmak

Kahve falında evli olduğu halde nişanlanmak Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, neşeli bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde nişanlanmak gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklere bağlı uyarlamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında evli olduğu halde nişanlanmak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, endişelerini silip atacağına tabir olunur.

Kahve falında evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında evli olmadığı halde bebek emzirmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek markasını duyuracağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giymek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlenmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde evli olduğunu görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir