AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birinin nişanlanması görmek

Kahve falında evli birinin nişanlanması görmek

Kahve falında evli birinin nişanlanması görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, dualarının kabul olacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işarettir.

Kahve falında evli birinin nişanlanması gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Kahve falında evli olduğu halde nişanlanmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında evli birini nişanlanırken görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında evli birinin nişanlandığını görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında evli birini nişanlı görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, malının da eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evli biriyle nişanlanmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, şeref ve rütbeye işaret eder.

Kahve falında evli birinin nişanlanması görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli biriyle nişanlandığını görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir