AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken nişanlandığını görmek

Kahve falında evliyken nişanlandığını görmek

Kahve falında evliyken nişanlandığını görmek çok büyük mutluluk duyacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, planların aksayacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına inanılır.

Kahve falında evliyken nişanlandığını gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Kahve falında nişanlısını evli görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli olup nişanlanmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, borcunu ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evli biriyle nişanlanmak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli birinin nişanlanması görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında evli birini nişanlanırken görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında evli birini nişanlı görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, sevinçli haberler geleceğine işarettir.

Kahve falında evliyken tekrar nişanlanmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evliyken başka biriyle nişanlanmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir