AnaSayfa / Genel / Kahve falında niyete yatmak

Kahve falında niyete yatmak

Kahve falında niyete yatmak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında niyete yatmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren harcamaları veya yatırımları ya da maddi konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında niyete yatmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sevinçli bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında niyetini görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında niyetli olduğunu görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında umreye niyetlenmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaza niyet etmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Kahve falında abdeste niyetlenmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına işarettir.

Kahve falında umreye gitmeye niyetlenmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında niyetli olmak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir