AnaSayfa / Genel / Kahve falında niyetli olmak

Kahve falında niyetli olmak

Kahve falında niyetli olmak kazancının yerine gelmesine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında niyetli olmak gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında abdeste niyetlenmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında hacca gitmeyi niyet etmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz için niyet etmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında umreye gitmeye niyet etmek geçiminin yerinde olacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalettir.

Kahve falında abdeste niyet etmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına inanılır.

Kahve falında oruç tutmaya niyet etmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılmaya niyet etmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenmeye niyet etmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, güzel haberler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir