AnaSayfa / Genel / Kahve falında niyet etmek

Kahve falında niyet etmek

Kahve falında niyet etmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, bereketin eksileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında niyet etmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar haklı olan sizseniz de, çözümü daha sonraya bırakmalısınız.

Kahve falında niyete yatmak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, saadetinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında niyetli olmak şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında abdest almaya niyet etmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında ev almaya niyetlenmek rahatlığa erileceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacca gitmeye niyetlenmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruç için niyet etmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında namaz için niyet etmek günaha gireceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında denize girmeye niyetlenmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir