AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadınla konuşmak

Kahve falında evli kadınla konuşmak

Kahve falında evli kadınla konuşmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, stres içinde günler geçireceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili olumlu gelişmeler, destekler veya takdirler ön plana çıkıyor.

Kahve falında evli kadınla konuşmak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında evli bir kadınla konuşmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkekle konuşmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında evli biriyle konuşmak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi gücünü kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında evli adamla konuşmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evli kadının gelin olduğunu görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında evli kadının gelinlik görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadını görmek huzur ve şifa bulacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir