AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kadını görmek

Kahve falında evli bir kadını görmek

Kahve falında evli bir kadını görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında evli bir kadını gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da ilişkilerinize karışmaya çalışan veya hakkınızda dedikodular üreten kişiler olabilir.

Kahve falında başka bir kadınla evli olduğunu görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında evli kadınla evlenmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kadına aşık olmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına delalettir.

Kahve falında evli kadının gelinlik görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında evli bir kadını gelinlikle görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli kadını görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına işarettir.

Kahve falında evli bir kadınla birlikte olmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir