AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kadınla konuşmak

Kahve falında evli bir kadınla konuşmak

Kahve falında evli bir kadınla konuşmak büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Net cevaplar almak istiyorsanız on göre sorular sormalısınız.

Kahve falında evli bir kadınla konuşmak hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kadınla konuşmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, yalan söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında evli adamla konuşmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evli biriyle konuşmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına delalettir.

Kahve falında evli bir erkekle konuşmak yaşama isteğinin artacağına, rahatının bozulacağına yorulur.

Kahve falında evli kadını evlenirken görmek tekin olmayan işlere girileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına inanılır.

Kahve falında evli kadını görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadına sarılmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir