Kahve falında evli kadının gelinlik görmek

Kahve falında evli kadının gelinlik görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadının gelinlik gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kişisel veya işle ilgili değişiklikler yapmak doğru olmayabilir.

Kahve falında evli kadının gelinlik giydiğini görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında evli kadını gelinlikli görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine delalettir.

Kahve falında evli kadının gelinlik giymek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine tabir olunur.

Kahve falında evli kadın gelinlik giymek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında evli kadının gelinlikle görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında evli kadının beyaz gelinlik giymek bereket ve mutluluk elde edeceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalettir.

Kahve falında evli bir kadını gelinlikle görmek güzelliklerle dolacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top