AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman yapmak

Kahve falında apartman yapmak

Kahve falında apartman yapmak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çıkmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında apartman yapmak gördüyseniz:

  • Bazı planlara veya düzenlemelere istediğiniz şekle verebileceksiniz.

Kahve falında apartman yapmak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan apartman görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında apartman yaptırmak çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bitmemiş apartman görmek söz sahibi olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında apartman yapıldığını görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartman içi görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında apartmandan aşağı düşmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılan apartmanlar görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir