AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılan apartmanlar görmek

Kahve falında yıkılan apartmanlar görmek

Kahve falında yıkılan apartmanlar görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıkılan apartmanlar gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Kahve falında bir apartmanın yıkıldığını görmek üzüntü duyacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkılan apartmanlar görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, güzelliklere rast gelineceğine inanılır.

Kahve falında apartman yıkıldığını görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartmanların yıkılmasını görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında apartman yıkılmasını görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartman yıkılması görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, biraz dinleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkılan apartman görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında depremde apartmanın yıkıldığını görmek kazancının da azalacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir