AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman yapıldığını görmek

Kahve falında apartman yapıldığını görmek

Kahve falında apartman yapıldığını görmek borcunun kalmayacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman yapıldığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda gergin durumlar veya tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında apartman yapıldığını görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni yapılmış apartmanlar görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni yapılmış apartman görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartmanda kedi görmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, zenginliğinin süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmanda oturmak büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartman böceği görmek sevinçli haberlerin alınacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek katlı apartman görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında bir apartmana girmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir