AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hem verimi yükselteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, malların çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadının tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Ağır bir engellenme etkisi altındasınız.

Kahve falında evli kadının tekrar evlendiğini görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına delalettir.

Kahve falında evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek evindeki huzurun bozulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, her anlamda şifa bulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında evli olduğun kişiyle tekrar evlenmek zevki sefa içinde yaşayacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında evli bir çiftin tekrar evlendiğini görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, bolluğun ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir