AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni istemeye geldiğini görmek

Kahve falında birinin seni istemeye geldiğini görmek

Kahve falında birinin seni istemeye geldiğini görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ana baba sözü dinlemeye, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin seni istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, belli düzenlemelerin veya maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında birinin seni istemeye geldiğini görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında seni istemeye geldiğini görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında seni istemeye geldiklerini görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında seni istemeyen birini görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni istemediğini görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evli birini istemeye gelmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını istemeye geldiklerini görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bir kızı istemeye gelmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir