AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadını gelinlikli görmek

Kahve falında evli kadını gelinlikli görmek

Kahve falında evli kadını gelinlikli görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, üzüntülerinin son bulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, her zaman çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadını gelinlikli gördüyseniz:

  • Aşırı veya sizi kötü etkileyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında evli kadının gelinlik görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında evli kadın gelinlik giymek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giymek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında evli kadını gelinlikli görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine rivayet eder.

Kahve falında evli kadının gelinlik giydiğini görmek servet sahibi olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadını gelinlikle görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, her konuda şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında evli kadının beyaz gelinlik giymek ortamın bir hayli gerileceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir