AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birinin gelinliğini giymek

Kahve falında evli birinin gelinliğini giymek

Kahve falında evli birinin gelinliğini giymek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başarılı adımlar atacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında evli birinin gelinliğini giymek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar veya para transferleri konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında evli gelinlik giymek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine işarettir.

Kahve falında evli birini gelinlik giydiğini görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, ömür boyu başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giymek büyük fırsatların kapısını açacağına, hayat boyu çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında evliyken gelinlik giymek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, yol yordam öğretileceğine rivayet eder.

Kahve falında evli insanın gelinlik giydiğini görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kişinin gelinlik giymek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında evli bir insanın gelinlik giydiğini görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir