AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadının düğününü görmek

Kahve falında evli kadının düğününü görmek

Kahve falında evli kadının düğününü görmek hasret çekileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evli kadının düğününü gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Kahve falında evli kadının düğününü görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli olan birinin düğününü görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli birinin düğününe gitmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında evli birine düğün yapmak kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında evli birinin düğününü görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli kişinin düğününü görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına delalettir.

Kahve falında evli kızının düğününü görmek işindeki verimliliğinin artacağına, gereken sabrı göstereceğine işaret eder.

Kahve falında evli birinin düğün görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir