AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birinin düğününü görmek

Kahve falında evli birinin düğününü görmek

Kahve falında evli birinin düğününü görmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, ailesinin de büyük olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evli birinin düğününü gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla kendinizi her şeyi yapmaya muktedir hissedebilirsiniz.

Kahve falında evli birinin düğününü görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında evli birinin düğün hazırlığı görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında evli birine düğün yapmak çok iyi bir kariyere sahip olacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında evli bir çiftin düğününü görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında evli kızının düğününü görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli birinin düğün görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine inanılır.

Kahve falında evli birinin düğününe gitmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Kahve falında evli birinin düğünü olduğunu görmek ömrün uzun olmasına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir