AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken kendi düğününü görmek

Kahve falında evliyken kendi düğününü görmek

Kahve falında evliyken kendi düğününü görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işarettir.

Kahve falında evliyken kendi düğününü gördüyseniz:

  • Planlarınızı sonuna kadar sürdürmelisiniz.

Kahve falında evli bir çiftin düğününü görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, rahatsızlık vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli birine düğün yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında evli birinin düğünü olduğunu görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında evli birinin düğününe gitmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, onurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli birinin düğün hazırlığı görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında evli kızının düğününü görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında evli kadının düğününü görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli birinin düğün görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir